КАЙМА ТЕЛЕШКА 500ГР. МЕСОКОМБИНАТ СЕВЛИЕВО-ЦЕНА ЗА ТАРЕЛКА

Код: 12489 Категория: Етикет:

Описание

КАЙМА ТЕЛЕШКА 500ГР. МЕСОКОМБИНАТ СЕВЛИЕВО