КЮФТЕТА ЦЕНТРОМЕС 50ГР.*10БР. – ЦЕНА ЗА ТАРЕЛКА

Код: 9299 Категория:

Описание

КЮФТЕТА ЦЕНТРОМЕС 50ГР.*10БР.