ТЕЛЕШКО КЕБАПЧЕ 50ГР*10БР. МЕСОКОМБИНАТ СЕВЛИЕВО – ЦЕНА ЗА ТАРЕЛКА

Код: 6340 Категория:

Описание

ТЕЛЕШКО КЕБАПЧЕ 50ГР*10БР. МЕСОКОМБИНАТ СЕВЛИЕВО