ТЕЛЕШКО КЮФТЕ 50ГР*10БР. МЕСОКОМБИНАТ СЕВЛИЕВО – ЦЕНА ЗА ТАРЕЛКА

Код: 6341 Категория:

Описание

ТЕЛЕШКО КЮФТЕ 50ГР*10БР. МЕСОКОМБИНАТ СЕВЛИЕВО